Lábtörés Nagyszénáson 

Megműtötték a lábtörést szenvedett ifistát

Csipke Martinnak a síp-, és a szárkapocs-csontja is eltört az ütközésnél.
 
 

Megműtötték a lábtörést szenvedett ifistát

Csipke Martinnak a síp-, és a szárkapocs-csontja is eltört az ütközésnél.
 
 
 
 
 

Megműtötték a lábtörést szenvedett ifistát

Csipke Martinnak a síp-, és a szárkapocs-csontja is eltört az ütközésnél.

Gyorsan szeretnél értesülni a Békésfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint honlapunkon beszámoltunk róla, súlyos sérülés történt a Nagyszénás-Mezőberény megyeegyes ifjúsági mérkőzésen szombaton.

Az első félidő végén egy összecsapásnál a hazaiak játékosa, Nagy Szabolcs Dávid olyan szerencsétlenül csúszott be Csipke Martinnak, hogy a játékos az elsődleges hírek szerint lábtörést szenvedett. Az eset után Csipke Martint és testvérét, a szintén pályán lévő Csipke Adriánt is lecserélte edzője, míg Nagy Szabolcs Dávidot kiállította a játékvezető. Csipkét a beol.hu információi szerint először az orosházi, majd a békéscsabai kórházba szállították, ahol meg is műtötték.

- A nagyszénási támadó, Nagy Szabolcs Dávid vezette kapunkra a labdát, két embert is kicselezett, majd Csipke Martin keresztezett, a szénási fiú pedig becsúszott. Láttuk, hogy nagy a baj, tudomásom szerint Csipke síp-, és szárkapocs-csontja is eltört - elevenítette fel az eset körülményeit a mezőberényi ificsapat edzője, Gál András.

Csipke Martin egyelőre a kórházban fekszik. Barátai, csapattársai a Facebookon folyamatosan írnak neki, együttérzésükről biztosítják a játékost: "Jobbulást, tesó!", "Gyógyulj meg, öreg!". A sérülést okozó Nagy Szabolcs Dávid eltiltásáról a héten dönthet az MLSZ területi igazgatóságának fegyelmi bizottsága.

Nagyszénás-Mezőberény 1-1 (0-0)
Békés megyei I. osztály, ifjúságiak, 19. forduló. Nagyszénás, vezette: Lászlai.
Mezőberény: Horváth S. - Németh, Holecska, Godár T., Godár B., Plesovszki, Búzás, Kulcsár, Hegedűs, Bús, Nagy Sz. Edző: Godár Tibor.
Mezőberény: Juhász - Szalai, Csipke M. (Kovács N.), Csipke A. (Budai), Dinya, Kanó, Kovács Cs., Dézsán (Somjai), Olej, Weigert, Burai II. Edző: Gál András.
Gólszerzők: Hegedűs (68.), ill. Dézsán (48.).
Kiállítva: Nagy Sz. (44.).

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu és társoldalainak híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.