Élvonal

Liverpool-neveléssel erősíthet a Békéscsaba

Román ellenfelet vert szerdai edzőmeccsén az Előre; Nathan Eccleston most még nem játszott.
 
 

Élvonal

Liverpool-neveléssel erősíthet a Békéscsaba

Román ellenfelet vert szerdai edzőmeccsén az Előre; Nathan Eccleston most még nem játszott.
 
 
 
 
 

Élvonal

Liverpool-neveléssel erősíthet a Békéscsaba

Román ellenfelet vert szerdai edzőmeccsén az Előre; Nathan Eccleston most még nem játszott.

Gyorsan szeretnél értesülni a Békésfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Békéscsaba 1912 Előre–ACS Soimii Pincota (román) 3–1 (0–0)
Felkészülési mérkőzés, Békéscsaba.
Békéscsaba 1912 Előre: Polekszics – Vadász, Vaskó, Piermayr, Fabio, Takács P., Konyecsni, Birtalan, Laczkó Zs., Calvente, Paukner. Játszottak még: Mursits, Svedjuk, Fehér Zs., Damjanovics, Juhász Gy., Spitzmüller, Korudzsiev, Oláh L., Hudák, Pilán, Punosevac, Szalai. Vezetőedző: Zoran Szpisljak.
ACS Soimii Pincota: Cioara — Dan, Pascariu, Dubestean, Siminc, Leucuta, Pavel, Fucas, Pirtea — Dragalina, Marius. Játszottak még: Pascalau, Gilca, Mihai, Irimia, Farkas, Ilario Costa, Modoranovici. Vezetőedző: Popa Ionut.
Gólszerzők: Oláh L. (69.), Punosevac (74.), Szalai (89.), ill. Pascariu (64.).

Eredetileg a román bajnokság másodosztályában szereplő UTA Arad együttesét várták a békéscsabaiak – helyettük érkezett az ugyancsak második ligás ACS Soimii Pincota. Ám így is jó derbit hozott a szerda kora délutáni összecsapás – írja a klubhonlap.

A csabaiaknál továbbra is akadtak hiányzók. A csapatkapitány Balog Zsolt és Borbély Bálint is sérüléssel bajlódik. A fiatal támadó, Viczián Ádám a műtétje után lábadozik, játékára még sokáig kell várni. Az első hatvan perc után a kapus kivételével egy teljesen új csapat lépett pályára. Mind a négy gól ekkor esett, az elsőt a vendégek szerezték, amire jött a házigazdák három válasza.

– Végig uraltuk a játékot – összegzett a mérkőzés után Zoran Spisljak, a békéscsabaiak vezetőedzője. – Miként Dabason, ezúttal is jelentős fölényben játszottunk, ami most már gólokkal is párosult. Hatvan percig már bírják a tempót a játékosok, a jövőben ezt az időszakot szeretném fokozatosan kitolni a bajnokság kezdetéig. Most azért meglátszott, hogy a hatvanadik perc után pályára küldött teljesen új csapat friss erő volt, hiszen mindhárom gólunk ebben az időszakban esett.

Oláh Imre technikai vezető nem volt jelen a mérkőzésen, mivel a fővárosba utazott, hogy Békéscsabára hozzon egy új kiszemeltet, a 24 esztendős Nathan Ecclestont, aki a Liverpoolban kezdte pályafutását, és a Blackpoolban is játszott. Legutóbb a skót élvonalban szerepelt, de a nyár óta csapat nélkül állt. Várhatóan szombaton, a szabadkaiak elleni újabb felkészülési mérkőzésen már tesztelheti is Zoran Szpisljak.

Békéscsaba 1912 Előre – Pankotai Şoimii 3-1 (0-0)Felkészülési mérkőzésIdőpont: 2016. 01. 20. 14:00 óra

Közzétette: Békéscsaba 1912 Előre – 2016. január 20.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.