Egyezkedik a mesternégyest rúgó csatár szerződtetéséről az Előre II.

 
 

Egyezkedik a mesternégyest rúgó csatár szerződtetéséről az Előre II.

 
 
 
 
 

Egyezkedik a mesternégyest rúgó csatár szerződtetéséről az Előre II.

Gyorsan szeretnél értesülni a Békésfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A bmsextra.hu a hétvégi edzőmeccsek kapcsán beszámolt megyénk két NB III-as csapatának játékoskeretéről, annak változásairól is.

A Békéscsaba 1912 Előre II. 5-1-re legyőzte a megyeegyes Körösladányt. A meccsen Tóth Dániel négy gólt szerzett. Vele kapcsolatban nincs újdonság: a játékossal az érdemi egyezség megszületett, már csak a Kozármislenynek kell hozzájárulnia az amatőr szerződése felbontásához. Szélpál Norbert ellenben már hivatalosan is csatlakozott a lila-fehérek NB III-as keretéhez, és vélhetően ez lesz a sorsa Koszó Balázsnak is, aki az őszi idény jelentős részét Dunaújvárosban töltötte. Az utóbbi hetekben tesztelt Tokodi Sándor nem jutott lehetőséghez szombaton, és már nem is fog, hiszen elkötelezte magát a Monorhoz. A 25 éves Beszterczei Attila ellenben újra ott volt a kezdőben, róla Zoran Szpisljak mondja ki a végszót, amint az első csapat hazaér a törökországi edzőtáborból.

A Gyulai Termál 4-0-ra kikapott az NB II-es Szeged 2011-től. A kék-fehéreknél a szerdán bemutatkozó Katona György és a kondorosi Lakatos Erhard mellett további három próbázó fiatal szándékozott meggyőzni a szakvezetést. Sajti Bálint az Orosházi Rákócziból, Rácz Zsolt Sarkadról jött, az erdélyi Tóth Leventét pedig a héten még az Előrénél tesztelték, de miután ott létszámfelettivé vált, most Gyulán próbál szerencsét.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.