„A vége előtt nem sokkal jött a feketeleves”

Fél óra játék, 60 perc szenvedés a Mezőkovácsháza edzőmeccsén.
 
 

„A vége előtt nem sokkal jött a feketeleves”

Fél óra játék, 60 perc szenvedés a Mezőkovácsháza edzőmeccsén.
 
 
 
 
 

„A vége előtt nem sokkal jött a feketeleves”

Fél óra játék, 60 perc szenvedés a Mezőkovácsháza edzőmeccsén.

Gyorsan szeretnél értesülni a Békésfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Battonya–Mezőkovácsháza 2–2 (0–2)
Felkészülési mérkőzés, Mezőkovácsháza.
Mezőkovácsháza: Multyán P. – Megyeri, Balázs Gy., Bíró, Bessenyei, Szabó Á., Csatlós, Túri, Hrabovszki, Balázs T., Tanner. Játszottak még: Gerda, Benkő.
A Mezőkovácsháza gólszerzői: Túri, Tanner.

„Jól indult a találkozó, a 3. percben Tanner közelről a kapufát találta el. Továbbra is lendületben maradtunk, több kisebb helyzetet is kialakítottunk. A 16. percben góllá érett a fölényünk: egy eladott labdára csapott le Tanner, támadónk pedig remekül passzolt Túrihoz aki nem hibázott a kapussal szemben, 0–1. A 29. percben jött a második, Szabó Ákos remek passzával Tanner lépett ki, újonnan igazolt játékosunk kicselezte a kapust majd az üres kapuba lőtt, 0–2. Sajnos ezután nagyon visszaesett a játékunk a hazaiak pedig több helyzetet is kidolgoztak” – írja a vendégek honlapja.

„A második játékrészben teljesen fásultan játszottunk és a 49. percben gólt is kaptunk: Bíró lábába rúgott bele a battonyai támadó a 16-oson belül, a játékvezető sípja néma maradt a hazaiak pedig közelről vették be Multyán kapus kapuját, 1–2. Nem rázta fel csapatunkat a bekapott gól, eseménytelenül teltek a percek. Egy-két kisebb lehetőség adódott mindkét csapat előtt, de mi is csak kapufáig jutottunk Hrabovszki révén. A vége előtt nem sokkal jött a feketeleves, Multyán kapus kezéből rúgták ki a labdát a hazaiak, majd azt a hálóba lőtték, 2–2. A játékvezető pedig 5 perccel korábban le is fújta a mérkőzést.”

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.