Vereséggel kezdte a tavaszt a Gyula, egy pont jutott a Békéscsaba II.-nek

Elrajtolt az NB III Közép csoportja.
 
 

Vereséggel kezdte a tavaszt a Gyula, egy pont jutott a Békéscsaba II.-nek

Elrajtolt az NB III Közép csoportja.
 
 
 
 
 

Vereséggel kezdte a tavaszt a Gyula, egy pont jutott a Békéscsaba II.-nek

Elrajtolt az NB III Közép csoportja.

Gyorsan szeretnél értesülni a Békésfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

NB III, Közép csoport, 18. forduló:

Békéscsaba 1912 Előre II.–HFC 1–1 (0–1)
Békéscsaba, 200 néző. Vezette: Csontos Dávid.
Békéscsaba 1912 Előre II.: Máthé – Lászik (Vozár, 61.), Huszár, Tatár, Zámbori (Mácsai, 46.), Oláh (Konyecsni, 46.), Ruzsa, Juhász, Kálmán, Szalai, Tóth D. Edző: Boér Gábor.
HFC: Bordás 6 – Komáromi, Tóth I., Tóth J., Mezei, Szilágyi, Markovics, Szabó Z. (Bartyik N., 71.), Lazinica, Tóth A., Djordjevics (Fábián, 8., Mihálffy Zs., 78.). Edző: Major László.
Gólszerzők: Huszár (87.), ill. Tóth I. (42.).

Az első félidőben a csabaiak dominálták a játékot, a vendégek kontrákkal próbáltak veszélyt teremteni – írja a meccsről a klubhonlap. A hazaiak részéről elsősorban újdonsült csatár, Tóth Dániel megmozdulásai hordozták magukban a vezetést megszerzésének lehetőségét, de az adódó helyzetek kimaradtak. A másik oldalon viszont elég volt egy aprócska megingás a vásárhelyiek vezető találatához. A 40. percben egy kontrát csak szabálytalanság árán tudtak feltartóztatni a lila-fehérek a saját tizenhatosukon belül. Tóth Imre büntetőjét még védte Máté, de a vásárhelyi játékos a kipattanót már nem hibázta el, 0–1.

Boér Gábor elégedetlenségének hangot adva, kettős cserével frissítette csapatát a szünetben, majd a támadóbb felfogású védőt, Vozárt is pályára küldte. Ennek megfelelően saját térfelére kényszerült a vásárhelyi együttes, de a hátsó alakzatát remekül megszervezte Major László edző. Részben ennek köszönhető, hogy a lila-fehérek előtt jobbára csak pontrúgásokból adódtak lehetőségek. A 87. percben mégis siker koronázta az erőfeszítéseiket, egy tizenhatoson belülre felívelt labdát némi kavarodás után Huszár emelte 9 méterről a kapu közepébe, 1–1. A hosszabbítás perceiben a vendégek előtt akadt még egy ziccer, de az eredmény már nem változott.

Boér Gábor: – Az első félidőt átaludtuk és sajnos a gól előtt több óriási hibát is vétettünk, amit ezen a szinten könyörtelenül megbüntetnek. A második félidőben tudtunk ritmust váltani, nagyon sok energiát fektettünk a játékba és rengeteg lehetőséget dolgoztunk ki. Véleményem szerint közelebb álltunk a mérkőzés megnyeréséhez, igaz ellenfelünknek is volt meccslabdája az utolsó pillanatokban. Az őszi szezonhoz képest sokkal érettebbek és masszívabbak voltunk.

Major László: – Bosszantó, hogy a meccs hajrájában kaptuk az egyenlítő gólt, ám idegenben mindig értékes az iksz. A védekezésünk rendben volt, de a pontrúgások elleni mozgásokat még gyakorolni kell.

Ezen a linken megnézhető a találkozó felvétele!


Pénzügyőr SE–Gyulai Termál 3–1 (1–1)
Budapest, 50 néző. Vezette: Jakab.
Pénzügyőr SE: Hajdu – Szigeti, Luczek, Bíró, Varga-Sebestyén, Szabó B., Karvalics, Kovács D. (Meggyes, 40.), Iflinger (Rabatin N., 67.), Rabatin Sz., Sztrunga (Hegybányai, 81.). Edző: Vatai Attila.
Gyulai Termál: Harman – Ferenczi, Kerekes, Szabó Cs., Turcsek (Barna, 70.), Bálint, Sipos (Katona, 75.), Nagy G., Okos, Styecz (Burai, 70.), Balogh M. Edző: Szekeres Lajos.
Gólszerzők: Kovács D. (11.), Sztrunga (51.), Rabatin Sz. (71.), ill. Styecz (24.).

Pénzügyőr- Gyulai Termál f.c. 3 - 1. Gól: Sztunga,Rabatin,Kovács.ill. Styec M.

Közzétette: Várfürdő-Gyula Termál Fc – 2016. február 13.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.