Jaminai és kondorosi siker az ifibajnokság élvonalában

Két osztály négy csoportjában küzdenek az U19-es együttesek.
 
 

Jaminai és kondorosi siker az ifibajnokság élvonalában

Két osztály négy csoportjában küzdenek az U19-es együttesek.
 
 
 
 
 

Jaminai és kondorosi siker az ifibajnokság élvonalában

Két osztály négy csoportjában küzdenek az U19-es együttesek.

Gyorsan szeretnél értesülni a Békésfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

U19-es bajnokság, I. osztály, 1. forduló:

Békéscsabai Jamina–Körösladány 2–0
Kondoros–Békésszentandrás 2–0
Gádoros–Dévaványa 3–2
Kétegyháza–Szarvas 1–6
Szabadkígyós–Csanádapáca 3–2
Tótkomlós–Békés 0–1

Gádoros–Dévaványa 3–2

„Utánpótláscsapatunk 3-2-es győzelmet aratott hazai pályán a Dévaványa ellen a megyei U19 kiemelt bajnokság első fordulójában. A gólokat Szabó Ferenc (2) és Bese József szerezték. Mély talajú pályán egy jó mérkőzésen sikerült felülkerekedni az évek óta együtt játszó, folyamatosan magasabb osztályban pallérozódó ványai ifjak ellen. A gádorosi fiúk megmutatták, hogy mire képesek, ha egymásért küzdenek és szó szerint csúsznak másznak a sárban. Az első félidő után 2-0-val fordulhattunk, mindkét gólunkat Szabó Ferenc rúgta büntetőből. Molnár Martinnak és Kun Szabó Eriknek is volt helyzete, jó lövése de a dévaványai kapus bravúrokkal hárított. A második félidőben mondhatni egykapuztak a vendégek, de kiemelkedő védőmunkával és jó kapus teljesítménnyel bírták a sarat a fiúk. Egy pillanatnyi kihagyásnak köszönhetően szépítettek a vendégek a félidő derekán (2-1), de Bese József jó cserének bizonyult, és első labdaérintéséből gólt szerzett (3-1). Tovább támadtak a vendégek, de erejükből már csak egy gólra futotta (3-2). A mérkőzés hosszabbításában a felezőnél szabálytalankodó Kun Szabó Erik sajnos megszerezte második sárgáját, így kiállították” – írja a meccsről a gádorosi Facebook-oldal.

II. osztály, 1. forduló,
Északi csoport:

Füzesgyarmat–Szeghalom 4–2
Berényi Gyermek FC–Köröstarcsa 1–1
Bucsa–Sarkadkeresztúr 9–2
Gyomaendrőd–Okány 7–4
Vésztő–Méhkerék –

Közép csoport:

Elek–Atletico Békéscsaba 11–1
Mezőmegyer–Újkígyós 0–0
Békéscsabai MÁV–Mezőberény 3–2
Nagyszénás–Medgyesegyháza
Csorvás–Doboz

Déli csoport:

Mezőkovácsháza–Lőkösháza 2–1
Kaszaper–Battonya 2–8
Kunágota–Magyarbánhegyes 3–2
Kevermes–Mezőhegyes 0–6
Március 24., csütörtök, 15:
Pusztaföldvár–Dombegyház –

Mezőkovácsháza–Lőkösháza 2–1

„Ifjúsági csapatunk megszerezte első tavaszi győzelmét, miután egy nehéz mérkőzésen 2–1-re győzte le Lőkösházát. A vendégek voltak a határozottabbak az első percekben, a védelmünk nem igazán állt a helyzet magaslatán, de szerencsére ezt nem tudták kihasználni. A mi részünkről volt 1-2 ígéretes megindulás, azonban az utolsó passzokat rendre elrontottuk. A 25. percben azonban összejött a vezető gól, Hack ívelt be a bal oldalról szögletet, a labdára Jenei érkezett aki fejjel megszerezte a vezetést, 1–0. A folytatásban a vendégek próbáltak jönni, egy komoly helyzetig el is jutottak, de a labda a kapu mellé ment” – írja a Mezőkovácsháza honlapja.

„A második játékrész 5. percében azonban egyenlítettek, Papp kezén csattant a labda a 16-oson belül, a megítélt büntetőt magabiztosan értékesítették a lőkösiek. A következő percekben próbálkoztunk gólt lőni, de Ferkovics nagy helyzetbből cselezte ki magát. A 63.percben mi is megkaptuk a büntetőnket, Borsos cselezett szépen a 16-oson belül, a vendégek játékosa akasztotta, a 11-est Hack szépen lőtte be a bal felső sarokba, 2–1. Komolyabb lehetőségünk ezután már nem akadt, igaz a vendégeknek sem, így megérdemelt, 2–1-es győzelemmel jöhettünk le a pályáról. Szombaton újra hazai pályán játszik Bozsó Zsolt csapata, 10 órai kezdéssel Kevermes érkezik.”

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.