Ez igen: a Békéscsaba az NB II legjobb formában lévő csapata!

Boér Gábor edzővel szárnyal az Előre.
 
 

Ez igen: a Békéscsaba az NB II legjobb formában lévő csapata!

Boér Gábor edzővel szárnyal az Előre.
 
 
 
 
 

Ez igen: a Békéscsaba az NB II legjobb formában lévő csapata!

Boér Gábor edzővel szárnyal az Előre.

Gyorsan szeretnél értesülni a Békésfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Legutóbbi öt bajnokiján 13 pontot szerzett a Békéscsaba 1912 Előre az NB II-ben – ahogy az alábbi tabellán is látszik, ennél többet egyetlen másik együttes sem tudott, a Dorog mutatója hasonlóan jó. A korábban gödörben lévő gárda Boér Gábor vezetőedzővel szárnyal, és már csak két pontra van a feljutást jelentő második helytől. A hétvégén a Cigánd ellen győztek 5–0-ra, ezután értékelt a tréner a klub Facebook-oldalán.

– Először is szeretnék gratulálni a srácoknak, hiszen megint egy kemény héten vagyunk túl, amit sikerült eredményesen zárni. Már a bemelegítést úgy terveztük, hogy egy kicsit jobban megnyomjuk és hamarabb kimegyünk, mert azt éreztük, hogy a szokásosnál fáradtabbak és tompábbak vagyunk. Nagyon jó döntésnek bizonyult, hiszen jól kezdtük a meccset – részben ennek köszönhetően is. A folytatásban is dinamikusan, fegyelmezetten és eredményesen futballoztunk – hátul szinte hiba nélkül, elöl pedig remek akciókat vezetve, kreatívan és sokszor már látványosan is. A második játékrészben hamarabb le kellett volna zárunk a mérkőzést, mert megvoltak a lehetőségeink. Az utolsó tíz percben aztán megérkeztek a további gólok is és sikerült egy újabb fölényes győzelmet aratnunk, egy nagyon jól küzdő és agresszíven játszó Cigánd ellen. Megyünk tovább a megkezdett úton és bízom benne, hogy a következőkben még elszántabbak leszünk! Kellemes húsvéti ünnepet kívánok minden lila-fehér szurkolónak! – fogalmazott Boér Gábor.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.