NB I-es élcsapatnál köthet ki Otigba Kenneth

 
 

NB I-es élcsapatnál köthet ki Otigba Kenneth

 
 
 
 
 

NB I-es élcsapatnál köthet ki Otigba Kenneth

Gyorsan szeretnél értesülni a Békésfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A Nemzeti Sport Online szerint a nyáron a Ferencváros egyik lehetséges érkezője a belső védőként és védekező középpályásként is bevethető, gyulai és békéscsabai nevelésű, magyar-nigériai Otigba Kenneth lehet.

A 24 éves, korábbi magyar U-válogatott Otigba régóta szerepel az FTC kiszemeltjei között, de a korábbi években nem sikerült megegyezni az átigazolásáról a holland élvonalbeli Heerenveennel. A most befejeződő szezont viszont nem Hollandiában, hanem a török első osztályú Kasimpasában szerepelt kölcsönben. Ez a szezonja azonban nem sikerült olyan jól neki, mint a korábbi, hollandiai idényei, ugyanis a szezon második felében már csak elvétve számoltak vele, így 14 meccsel és egy góllal fejezte be az évadot.

A török klub nem él opciós jogával, viszont jelen állás szerint a Heerenveennél sem lenne helye, ezért vagy végleg eladnák a játékjogát vagy újabb kölcsön jöhet. Legkésőbb jövő héten bejelentheti a megszerzését a Ferencváros.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.