Elindul a megyeegyben a Békéscsaba 1912 Előre II.

 
 

Elindul a megyeegyben a Békéscsaba 1912 Előre II.

 
 
 
 
 

Elindul a megyeegyben a Békéscsaba 1912 Előre II.

Gyorsan szeretnél értesülni a Békésfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Az elmúlt szezonban az NB III Közép csoportjában szerepelt, ám onnan kiesett a Békéscsaba 1912 Előre II. második csapata. Eddig kérdéses volt, hogy mi lesz a gárda sorsa, ám Boér Gábor, az NB II-es első csapat vezetőedzője bejelentette, hogy elindulnak a megyei I. osztályban.

– A klub teljesen önálló kerettel elindítja a gárdát a megyei bajnokságban. Ebben az együttesben az U19-esek közül kiöregedő játékosok kaphatnak helyet, illetve az eddig az NB III-as csapathoz tartozók, akik még komolyan gondolják a jövőjüket. Az a meglátásunk, hogy az NB II-es alakulat stabil tagjait nem lenne ildomos visszajátszatni, hiszen túl nagy a különbség a két szint között. A labdarúgóknak bizonyosan nem tenne jót, ráadásul komolyan befolyásolhatná a megyei pontvadászat kimenetelét is – mondta a bmsextra.hu-nak Boér Gábor.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.