NB III: összeállt a szakmai stáb Füzesgyarmaton

Korábbi Gyula-edző is csatlakozik.
 
 

NB III: összeállt a szakmai stáb Füzesgyarmaton

Korábbi Gyula-edző is csatlakozik.
 
 
 
 
 

NB III: összeállt a szakmai stáb Füzesgyarmaton

Korábbi Gyula-edző is csatlakozik.

Gyorsan szeretnél értesülni a Békésfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

A második számú megyei együttessé váló Füzesgyarmati SK kapcsán a legfrissebb hír, hogy majdnem végleges formát öltött a szakmai stáb összetétele – írja a beol.hu.

A szakmai koordinátor, Boros Tibor munkáját júliustól több szakember is segíti majd. Új belépő lesz Oláh Ferenc, aki nem is olyan régen még a Termál FC vezetőedzőjeként dolgozott. Számára az egyéni képzésben, illetve az ellenfelek feltérképezésében jut feladat.

Az asszisztens edzői munkakört Hajdu Csaba tölti be, a kapusok felkészítését pedig Földesi Ambrus végzi. Masszőrként továbbra is Papp Zsigmond felel majd az izmok „karbantartásáért”, aki azonban „dömping” idején alkalmi segítőket kap, míg a konditermes felkészülést Csermák László irányítja. A szakmai stábbal párhuzamosan a keret is tovább bővült.

Mint arról Boros Tibor beszámolt, a tavaszi csapat tagjai közül Molnár Tibor újabb esztendőre a klub kötelékében marad, míg féléves sárrétudvari kölcsönadás után, Gyarmaton kezdi meg a felkészülést Tóth Norbert, aki öt éve békéscsabai színekben már pályára léphetett néhány NB II-es mérkőzésen.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.