Békéscsaba: „igen közel van a megállapodás” a kiszemelttel

A balmazújvárosi Kiss László mellett egy fiatal játékos érkezése várható még az Előrénél.
 
 

Békéscsaba: „igen közel van a megállapodás” a kiszemelttel

A balmazújvárosi Kiss László mellett egy fiatal játékos érkezése várható még az Előrénél.
 
 
 
 
 

Békéscsaba: „igen közel van a megállapodás” a kiszemelttel

A balmazújvárosi Kiss László mellett egy fiatal játékos érkezése várható még az Előrénél.

A végéhez közeledik az NB II-es Békéscsaba 1912 Előre mórahalmi edzőtábora, a szombati két edzőmérkőzés után, vasárnap már hazatér a csapat. Ezzel a felkészülés újabb szakasza ér véget és már csak három hét marad a bajnoki rajtig. Az eddigi időszakot Boér Gábor vezetőedző értékelte a klubhonlapnak.

– Az elmúlt három hét összegzéseként elmondhatom, hogy rengeteget dolgoztunk és nagyon sokat léptünk előre taktikailag is. Ennek talán az egyik legjobb visszajelzése az aktuális bajnok Budapest Honvéd elleni tesztmérkőzés volt, ahol a kezdő összeállításuk ellen, teljes mértékben irányítani tudtuk a játékot és komoly lehetőségeket alakítottunk ki. Még számunkra is kicsit meglepő volt, hogy milyen főlényben játszottunk. Természetesen a helyén kell kezelnünk a dolgokat, elbizakodottságra nincs okunk, így a mai napon még előttünk álló két edzőmérkőzésen az elkövetett hibákat próbáljuk meg kijavítani, illetve a kétszer kilencven perc alatt – a felkészülés folyamán először – mindenki megkapja a maximális terhelést. Teljesen azonos erőviszonyokat képvisel majd mindkét csapatunk, hiszen továbbra is az a tervünk, hogy minden posztra legalább két azonos képességű és állóképességű focistával rendelkezzen a keretünk, mert nem szeretnénk különbséget tenni közöttük – fogalmazott.

– Az edzőtábor egyébként nagyon hasznos volt – nem csak a futball részét tekintve -, hiszen rendesen összekovácsolódott a társaság és az új játékosoknak is sikerült teljesen beilleszkedniük. Egy szó, mint száz nagyszerű közösséget alkotunk, aminek én személy szerint nagyon örülök, hiszen többször is hangsúlyoztam már, ez jelentheti a siker egy részét. Összességében igyekeztünk változatos, izgalmas és mindenféle szempontból hasznos programot összeállítani a hétre, amit szerintem – a visszajelzések alapján – sikerült is elérnünk. A hangsúly viszont azon volt, hogy a lehető legkomolyabb módon tudjunk felkészülni a bajnokságra, így igen szigorúan kezeltük a dolgokat. Még mindig vannak olyan elemek, amelyek nem kerültek teljesen előtérbe, de az eltelt három hét tapasztalata az, hogy nagyon fogékonyak az új dolgokra a játékosok és igen hamar elsajátítják a változtatásokat. A keretünk majdnem véglegesnek tekinthető: Kiss Laci ügye folyamatban van, igen közel van a megállapodás és rajta kívül még egy fiatal játékos érkezése várható, de ez néhány napig maradjon még titok. Valószínűsíthetően legkésőbb jövő hét keddig erről is tájékoztatást adunk majd – tette hozzá.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.