Tizenhárom Békés megyei csapat nevezett az országos magyar kupa küzdelmeire

 
 

Tizenhárom Békés megyei csapat nevezett az országos magyar kupa küzdelmeire

 
 
 
 
 

Tizenhárom Békés megyei csapat nevezett az országos magyar kupa küzdelmeire

Gyorsan szeretnél értesülni a Békésfoci híreiről?
Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Az MLSZ megyei igazgatóságának tájékoztatása szerint az országos magyar kupára a megyében eddig tizenhárom csapat adta be nevezését. A megyeegyből tizenegy együttes jelentkezett, név szerint a Békéscsabai Jamina, a Dévaványa, a Gyulai Termál, a Kondoros, a Körösladány, a Méhkerék, a Mezőhegyes, az Orosházi Rákóczi, a Szarvas, a Szeghalom és a Vésztő.

A tizenkettedik megyeegyes csapat, az Előre II. nem indulhat, mert egy egyesület csak egy csapatot indíthat. További nevező még a megyekettes újonc OMTK-ULE és Nagyszénás.

A jövő héten dől el, hogy mennyi megyei csapat juthat fel az országos fordulókra, ezért annak ismeretében készítik majd el a lebonyolítást.

Amennyiben a fenti csapatszám nem változik és a feladható szám is marad a tavalyi (2), akkor a következő lebonyolítás várható:

1. forduló: játszik 10 csapat, 3 erőnyerő (az előző évi magyar kupa elődöntősei kerülnek kiemelésre: Kondoros, Orosházi Rákóczi, Szeghalom)
2. forduló: 8 csapat
3. forduló: 4 csapat
A 3. forduló győztesei kerülnek tovább!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.